Detta visste ni inte om mig

Något jag verkligen älskar är DANS. Nånting som alltid gör en glad och jag gör de så fort jag har chansen direkt när jag vaknar sätter jag på musik och dansar men jag dansar aldrig när de är människor omkring. Denna video är lite för att provocera för de är inte så här jag brukar dansa haha men vet att folk kommer bli lite angry på mig nu ;)




Never Scared

Lyssna

Ljus bilder

Tråkig jag är på att uppdatera... tänkte visa lite olika ljus bilder jag tagit som vi ska ha i skolan. Rebecca och Krille och hjälpt mig och ståtliga modeller haha. Kan visa dagens bilder iaf och sen på becca :)

Färgat håret

Färgade håret igår. Så här blev resultatet. Ganska vitt men hoppas de går ur lite efter några tvättar ;)

Samsungs senaste

Låg och kolla runt lite efter coola klockor och så hittade jag den perfekta "klockan" hehe det är en mobil som sitter exakt som en klocka. Kanske vore händigt att ha? vad tycker ni ?

Två timmar och 43 minuter senare..

så är jag entligen klar med videon från träningslägret i idre. Hoppas ni gillare annars kommer jag TVINGA er att gilla det annars dör du/ni . Puss :*
Idre fjälls tränings läger

Hur olika människor kan bete sig

Finns mycket saker som händer i livet. Bra och dåliga saker. Vi människor fungerar olika och tur är väl de annars hade de väl varit förjävligt. Tänk om alla människor skulle ha kort stubin och gå och "grina" och gnälla i en timme bara för att man säger EN fel sak eller tänk om alla människor var över positiva och bara gick och var allmänt överlycklig. Det är de som gör varje individ så charmig, alla har "skrubbsår" ingen är perfekt på ren svenska. Det jag ville få fram är att jag inte förstår mig på människor som går så långt in i sig själva och börjar skylla på andra människor att det är deras fel att deras liv är "förstört" . okej om ens nära blir mördade så kan man skylla på  den andre att livet är förstört men inte om det handlar om små saker. Och att människor använder sig av internet t ex face book bloggar osv genom att kommunicera sig istället för att använda dom stämbanden vi föddes med som är till för att TALA till alla er som inte lärt sig det än. Det går att kommunicera med mig också men är folk för fega för att prata med varandra så man väljer den fega vägen att bara stänga av och säga nej det är hennes fel inte mitt buhu buhu. Skriv inte om mig som jag sedan ska läsa innan du ens sagt något till mig. Fegt är det enda ordet jag finner för det. Saker händer i livet och den enda som kan ta tag i sakerna är dig själv, ingen annan. Det är ditt val att du grävt in dig själv och tyckt synd om dig själv istället för att ha tagit tag i det och tänkt " nej jag ska fan göra det bästa av det här inte bara sitta inne och tycka synd om mig själv" för tillslut slutar dom i din omgivning att sluta känna medlidande med dig. Jag har slutat ha dåligt samvete nu för jag vet att jag inte har gjort ett dugg fel , du vet inte vad jag har gjort eller sagt för att ha försökt kämpa för dig men du tänker bara då det negativa. Men det är bra, gör de du känner känns bäst och om de är att stänga av allt och inte säga något till mig så är det din utväg och då funkar det för mig. Jag är bara förvirrad och känner att en förklaring hade jag kunnat fått. SÅ nu har jag lagt ner den enda energin jag tänker lägga på det här för mer tänker jag inte orka lägga. Nu ska jag sova tack och hej leverpastej




Exakt ett år sen..

hej hej hallå bloggdagboken! Idag har jag träffat Hanna och Matilda vi har suttit och pratat ganska mycket om allt mellan himmel och jord som vanligt hehe. Så matilda åkte nyss så nu ligger jag här själv och ska kolla på mitt nya favvo program som går denna tid "kvinnor som mördar" heter serien, ganska smickrande faktiskt hehe. Låg nyss och kolla igenom massa gamla bilder och kom på att jag fick denna dator för ungefär ett år sen och hittade bilder som jag tog för EXAKT ett år sen idag, 16/9 så jag bjuder på det.

Svar på kommentar

Svar till emma sjöberg om min tatuering hehe ;) Det står mamma nära hjärtat fast på grekiska ja :)

the best thing

Klicka här för att lyssna

Tatuering

Har bestämt mig för att göra min tatuering nu. Blir denna text på handleden

Min bästa <3


Idre fjäll her we come

Nu drar jag till idre på tränings läger med handbolls laget. Fett nice
Förra året i idre

Problem ?

Lider du av analklåda som mig? Känner du dess symptomer som står skrivna här under... då har jag den rätta kuren för dig.

"Analklåda beror ofta på att det är för fuktigt. Orsaken kan vara något så enkelt som att du slarvat med hygienen. Men såväl hemorrojder som sprickor i ändtarmen för också med sig flytningar.

Annat som kan bidra till klåda är könssjukdomen kondylom, flytningar från slidan, svampinfektion och mask. Överdrivet tvättande med tvål kan skada huden och förvärra klådan, så tvätta försiktigt, helst med enbart vatten."

Texten kommer ifrån apotekets egna hemsida


Just nu säljer jag mig själv som anal kliare för 10 kr i timmen. Det är lite torrt i min ekonomi så jag tar emot vem som helst från tjocka till smala, kvinnor till män, neger eller vit bara att komma hit !



jag har en flickvän som är dum i huvudet

ligger och grov hånglar med min älskling.. vill äta upp henne
Sen dumpade hon mig. då blev jag ledsen


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com


Någon av dessa färger blir det

Någon av dessa färger blir det. AS NAJS

Två veckor kvar innan...

Två veckor kvar som blondie... Den 21 blire bruuuuunt :*

kung

Bra låt ville bara tillägga det ;)

Punch face

Detta roade vi oss med igår. Jävla fitt moviemaker fuckar så hela klippet jag gjorde kom inte med men ni får nöja er med det lilla. Det är Krille och Matte

Granny Goes Street

Hej alla bakis människor :)!! Granny igår var riktigt roligt !! Var först hemma hos Hanna med några flickor, roligt att få vara med henne igen saknar henne så nå förbannat. Sen drog vi ner på stan och då försvann alla så jag och tilde röjde på kapten röd sen drog vi till centrum där roro, oskar krille och erik var . Har ont i min knytnäve idag men fattar inte varför :o konstigt hrm... haha roligt att träffa massa folk iaf. Kul kväll idag är en jobbig dag lägger in lite bilder ist.
Fick lov att välja mellan dessa tre outfitsen muhee
Tjejorna

Oskar

Jag saknar dig

fredag

What's up loosers :). Jag som är den enda loosern här känner jag haha.. har legat i min säng hela dagen idag också.. Men det kan ju också vara skönt. Hostar som en kärring som rökt i 85 år så de e najs , vet inte riktigt än om jag orkar jobba imorgon OCH söndag .. kommer aldrig bli frisk då känns de som. Jaja ska äta snart sen sola om jag orkar annars blire att ligga här och mysa. De E NAJS.

Blekfis

Fyfan jag har aldrig varit så blek som jag är nu ... ge mig BRUNHET. Ska sola så fort jag blir frisk.. då blire att pressa.

Min största kärlek.

Ingen kommer skilja oss åt..
Vart jag än är så finns du alltid med mig. I love you Snus Goldfish Rönning

Jag <3 Min idol Kissie

Fanta och Rosé

Boy you make me feel hot hot hot

Ligger här och dreglar lite för mig själv. Lycklig för att jag föddes till kvinna så jag får ta del av såna här mumsbitar

Fin röst

Det kanske inte hörs så jätte bra hur jag låter.. men kan säga att idag låter jag som en p12 som precis kommit in i målbrottet. fett sexigt .. fast ne


Försöker överleva..

Hellu,. Still sick tjej.. fast ja nu är det värre. Kan knappt prata sen börja jag snora som fan så jag drog hem från skolan och då spydde jag men men nu ligger jag här och försöker andas iaf he he. Glömde min samhällsbok som jag skulle pluggat i tills imorgon och det sög ju... jaja jag vill inte bara ligga här inne så funderar på att dra och sola fast det är de sista man ska göra om man är sjuker men vill man vara fin får min lida pin eller vad säger ni ;). Ska se en film först,fight club jag är väl den enda människan som inte sett den antar jag ? pusshej

RSS 2.0