All I Do Is Win


Äntligen ...

Imorgon ;)...

Spice girls - wannabe

Känns som de är alldeles för tidigt att vara uppe nu men frida kommer och vi ska ner på julhandel :D! very niiice

sådärja

Tadaaaa

Erase me

I keep on running, keep on running
And nothing works
I can't get away from you, no
I keep on ducking, keep on ducking
And nothing helps
I can't stop missing you

Vilken sko ska jag köpa?

ohh.. har värsta problemet med skor. Har hittat tre skit snygga men vet inte vilken jag ska välja HJÄLP MIG ?!
1

stoleN

Ful video vi gjorde i skolan.

Sune <3


Bäste vän


Svar på kommentar: Hur en kille ska vara

Fick en "rolig" kommentar IGEN.. vet inte om de är en kille eller tjej som skrivit och förstår inte vad de är som är så intressant att få veta med denna fråga.. men eftersom DU kommenterar ska jag självklart ge dig svar så bra jag kan.
duvetvem om kissie missie:
Jag skulle vilja ha svar på hur du tycker en kille ska vara? vad är bra och dåligt.. Och, har du fått en kille att gråta över dig ?


Kan börja med Ifall jag har fått någon kille att gråta över mig.. Jadu, vad ska jag svara.. Förstår inte riktigt frågan i vilket läge du menar men tyvärr ja det har hänt.

Och till den andra frågan. Hur en kille ska vara .. Svår men ändå lätt fråga.
Om jag ska börja med hur jag tycker en kille ska vara till utseendet och verkligen drömma mig bort så skulle min dröm kille/framtida man va lång och då menar jag kanske 1.90 minst , ganska biffig, stora armar är jag väldigt svag för. Inge hår och tatueringar och har ögon som får en att smälta.. lite åt bad guy hållet men vilken tjej smälter inte för de ?.
Men tillbaka till verkligheten. Om jag inte ska gå på utsidan utan hur jag tycker en kille ska vara på insidan så är de väl dom klassiska svaren.

*Omtänksam ( frågar om de är något när han märker att man är nere.. räcker bara med att han frågar sen kramar om en och man vet att han finns där )

* Öppen och inte blyg. ( Han ska kunna stå för att han vill vara med mig och då menar jag med att han VILL "visa" upp mig. Våga hålla om framför sina kompisar och stå och pussa på mig. Våga gå och hålla mig i handen när man är på stan. Våga att bara komma fram spontant och ge en en puss i pannan och säga att han saknat än. Det är väldigt viktigt för att få en att känna sig omtyckt)

*Självsäker men till en viss nivå ( Ingen jävla brat bög som har självförtroende waaaay over the top.. Jag menar att han ska kunna ta på en på ett självsäkert sätt .. man ska kunna känna att han vet vad han gör utan att han ska vara osäker. Han ska inte fråga om jag vill utan han ska ta förgivet att jag vill vara när honom och bara dra mig till honom.)

*Beskriva känslor. ( Han ska kunna vara öppen med vad han känner för en och inte bara säga dom klassiska sakerna " du är fin, jag tycker om dig " osv.. okej kan vara roligt att höra men de är bara ord i längden. Man vill mer höra VARFÖR tycker du om mig, han ska kunna beskriva varför just JAG är så speciell för honom, varför han valde just MIG bland alla miljoner tjejer. Fin, okej de kan vem som helst säga till vem, men varför är jag fin? vad är fint ? Som tjej ÄLSKAR man att höra dom små detaljerna .. varför JAG just är så fin vad som är så fint på just mig.)

*Överraskande. ( Finns inget bättre än en kille som överraskar en, de är något man aldrig tröttnar på. Kan vara små saker.. tex helt plötsligt stå utanför dörren och knacka på utan för varning och kom till en bara för att ge en puss och bara för att få se en. Bjuda på middag , bio eller något annat mysigt, en kille med mycket fantasi som vill göra saker. Som tar insiativ till att bestämma vad vi ska göra en fredag kväll och planerar. Och vilken tjej älskar inte att få saker ? Jag har dock skit svårt att ta emot men de är bara för att jag blir så sjukt glad när man får något så jag vet inte vad jag ska säga och då känns de svårt.. men jag älskar de. )

*Nära ens familj och vänner . ( Man vill inte ha en kille som inte kan prata med ens mamma eller kunna vara med när man har sina kompisar. Man vill ha en kille som kan vara mogen att sitta och snacka med en föräldrar och kunna ta plats även fast ens kompis är med. Social helt enkelt)

Till dom mindre bra sakerna så är de väl allt som är tvärt emot de jag skrev nu. Kan radda upp lite snabbt om hur en kille helst INTE ska vara.

* Han ska INTE ha dålig andedräkt.. finns inget värre än de.. Hur jobbigt är de inte att pussas med en sophög?

* Han ska INTE lukta svett. En kille ska lukta gott och mycket.. lukten gör mycket fast man inte tänker på det. Hur mysigt är de inte att bara ligga och lukta in ens käraste lukt. De är den man tänker på när man ligger i sin ensamhet.

* Han ska ABSOLUT INTE vara blyg , en kille ska ta för sig och visa att han verkligen gillar en. Han ska stolt kunna hålla en i handen och visa att "här är min tjej"

* Han ska inte vara tråkig.. ingen tråkmåns som bara vill ligga inne varje helg och dega.. som sagt han ska vara påhittig och överraskande och planerat in något som han vet att man gillar de ger plus poäng.
*Han ska inte dricka så mycket alkohol att han inte kan betee sig .. de värsta som finns är killar som är drägg på fyllan dom går heeeelt bort!!!!!!!!!
Nu orkar jag inte skriva nå mer hahaha men hoppas du är nöjd med svaret :)

Lite redigerings bilder

Modell : Lisa

Skön vaxning på oskar


How to do and not to do ;)


Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Från att vara nära något så bra till att tvingas att lämna de för att man är rädd.. Vad är man då rädd för?
-Känslor..
Att gilla någon är underbart men läskigt,. man vill så gärna men man har varit med om de förut och man vågar inte ta den hårda "smällen" som någon gång kommer komma.. att bli lämnad,sårad,ensam. Man gör allt för att skydda sig själv och ibland kan de sätta stopp för saker som är bra.. som man vet är på RIKTIGT. Man känner sig hel men tom på samma gång. Jag vill bara kunna hålla om dig och säga till alla att du är min men vågar jag .. du är helt rätt för mig.

RSS 2.0