Några bra band på peace and love

Nu när peace and love närmar sig tänkte jag ge er lite tips om vilka band ni ska se på ;)


Tech N9ne


Johnossi



Kent


Mando Diao


Seg tjej

jäääääklar vad länge sen jag skrev.. sorry. Nu ska jag bättra mig!! Har ju varit i grekland en vecka som var helt underbart förutom att vi var på en cykel tur en dag så kom de två killar på en moppe och dog åt sig våran ryggsäck där både min och mammas mobil var , min mp3 , ny snusdosa, hem nycklar och såklart kameran... så har inget att visa. Vi köpte en engångs kamera så ska försöka få in dom bilderna på datorn :)! Vad har mer hänt då.. inte så jätte mycket saker faktiskt.. spelat lite mini golf solat osv! I helgen var det ju midsommar så då var jag hemma hos johanna och åt middag där sen blev de pöörty. Har klippt ihop en film därifrån med lite bilder från folket som var där som är ifrån tess kamera. Nu har jag iallafall fått ett nytt sim-kort så nu går det att få tag på mig igen, samma nummer så inge nytt! Denna vecka blir det p&L och hoppas på att få bjuda på lite bilder när jag kommer hem puss
det e dom enda bilderna jag efter jag kommit hem !
Midsommar muhehe
Midsommar bilder

puss på de

GAAAHH.. om några timmar sitter jag på ett plan mot värme sol bad och sexiga greker. Sjukt skönt. Bloggar mer imorgon innan resan!!

en dag kvar..

Mathias skickade en låt som gjorde mig så glad (a
Ska bli så jävla skönt att få komma härifrån och bara ligga på en skön strand och lyssna på musik..

Kläder

Idag har jag varit och shoppat in dom sista sakerna inför greklands resan som bär iväg på onsdag!!! Ska bli så sjukt skönt att få komma iväg till sol och värme.
Gina tricot 99 kr
Gina tricot 199 kr
Gina tricot 299kr
gina tricot 129 kr
Lindex
Läppglans 39 kr
Nagelack 25 kr
Din Sko


Falukalaset 2010

hej dålig update.. fy för mig. Men nu kommer det bli ganska mycket skrivande och bilder och en video så ska försöka struktuera upp detta så ni får veta vad jag har haft för mig ;)
Onsdag :
Anton fyllde år så jag var dit med en ros och firade honom lite.. dom drog ner till bojsen beach så jag var med nick och träffade joel en sväng sen sov jag över hos anton.
Torsdag:
Var jag med Frida, vi träffade erik och några till och spelade kubb ute i parken. Jag och frida är kungar och vann då förstås. Sen drog vi ner på stan och kikade lite och sen drog frida hem och jag drog till kålgårn ett tag
Fredag:
Var jag med Matilda och vi åt mat och drack vin på balkongen. Sen kom hanna och så drog vi ner på stan där vi mötte upp matildas pojkvän zebbe så vi drog hem till honom och åt munkar och shotade. Sen drog vi ner på stan igen och där träffade vi massa folk. Kom hem runt tre
Lördags:
Kom matilda hit och vi drog upp till linnea och var där en stund sedan drog vi ner på stan och kikade på ebba gold. Sen gick vi runt ett tag så drog matilda till zebbe och jag var med petter då åkte vi virvelvinden och har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Sen skulle petter dra hem så jag var kvar på stan med ogge, jepser, krille och roro så gick vi runt och muppade oss till kl tre.
en full mika
in action i karusellen
sådär... sjukt lång tid detta inlägg tog så hoppas ni gillare :). Nu får ni en söt video som sammanfattning puss

Anton e söt


skön-t

Jag är kär <3

awesome


mera sol åt folket

Idag var det typ 7 personer i skolan.. jätte kul. Jag drog hem och solade med lisa och sedan drog vi ner på stan så jag fick köpa en ny bikini och ett fint linne tills utomlandsresan som bär iväg nästa onsdag. Längtar sjukt mycket!!!
Tjockisen i den nya bikinin.
Bikinin är ifrån gina tricot 159 kr
Linnet är ifrån lindex 149 kr

snygga b-rudar

Juste, vi åt glass med laget på stan idag:)! Patricia fick ta bilder så kanske kommer in flera senare.

Järnvägens handbollscup

Hej fiskmåsar. Nu var de länge sen jag skrev men har varit i hallsberg hela helgen på cup så ska lägga ut lite bilder och videos från det! Ja hallsberg... hm beskriva själva staden med ett ord går nog inte.. typ en håla. Det första vi ser är en hysterisk blondin som slår på en tjockis och sen räknade vi upp till 20 volvosar med en doftgran i rutan och dunk dunk musik.. det var alkisar lite här och var och själva bodde vi i en kyrka. Vi ägde hela cupen och vann allt så behöver inte skriva så mycke mer om hur bäst vi var men så äre. Orka skriva ni får bilder och en film från fitt huddinge :)

Haha en tjej blir slagen rakt på näsan, very nice

RSS 2.0