Segerns sötma

Nu fortsätter vi att vinna !

Bye Bye blonde, Hello new me

This is It

Love photo

Jag ÄLSKAR att foto.. inte så bra på de men jag älskar att fota och komma på nya ideér hur bilden ska bli. Det bästa är när man får lägga över alla foton in på datorn och sedan redigera lite. Här är några bilder på Lisa som brukar ställa upp som modell då jag får mina vrickade ideér!

Snart 4000 viewers

Var in på mitt youtube account nyss då jag skulle kolla hur många tittare jag har på mina klipp tills jag såg mitt Fanta och rosé videoklipp som har nu 3958 viewers. Coolt så att säga. Bara att tacka kissie!

Party and party and party


Utomlands<3

Jävla vinter ...... Ge mig sol och värme. JAG VILL UTOMLANDS

lovetrap

Du är the one and only. Aldrig dig, men inte någon annan heller
Nobody is like you




Leva eller dö?

Konstigt inlägg jag kommer göra nu. Men när man ligger och tänker mycket så kan man börja tänka på så konstiga saker så man själv tycker man är konstig haha. Anyway något jag inte är speciellt rädd för är döden, för vad jag tror är när man dör så blir de bara svart liksom de är nog som att somna in djupt och sen är de nothing, helt svart och ingenting mer med de. Så jag undrar varför alla människor är så rädda för döden. Att vara rädd att någon i sin omgivning skulle dö är en tanke som får mig att rysa och speciellt om de handlar om min mamma.. till och med svårt att skriva de utan att bli tårögd. Nej usch har alltid sagt och de kommer jag alltid stå för , om hon försvinner försvinner jag. Men då kommer då ju de svåra momentet , hur skulle man ta självmord liksom? Ta sitt liv är nog inte de enklaste precis.. så hur skulle de enklaste sättet att vara. Äta piller och dricka finns en risk med att man överlever eller hoppa från något högt, fyfan fatta och stå och kolla ner så hoppar man då kanske man hinner ångra sig i luften bah " nej varför valde jag denna fula byggnad för?!" nej skämt o sido risken men att hoppa är ju att man kanske överlever och blir en såkallad grönsak.. sittandes dregglande i rullstol och kan inte göra ett skit. Jag har iallafall kommit fram till vad jag skulle gjort om jag var RIKTIGT RIKTIGT säker på att jo jag vill dö nu, jag skulle skjuta mig själv i huvudet snabbt och enkelt. Men då är frågan hur skulle man våga trycka av på avfyraren? men jag tänker om man verkligen vill dö så är de nog inte så jävla svårt då gör man de bara. Jaja shit låter som jag är värsta självmordsbenägen men så är inte fallet förutom om min mor dog då men de kommer ju aldrig hända !!
Tror tanken slår alla ibland när man sitter i sin egna värld att man kan tänka på de " fatta om jag hoppar framför den här bilen som kommer nu" eller "undra vad som skulle hända om jag slänger mig framför tåget nu" vad händer efter man gjort de ? lever man eller dör man.
<3

Höstlov

Hola, nu är höstlovet slut och de känns ju sådär hade kunnat fått varit lite längre tycker jag, men mycket saker har jag hunnit gjort iaf !
*Impuls tagit hål i öronflärpen
*Klippt Krilles hår haha
*Taco myskväll med grabbarna
*Rökt vatten pipa med grabbarna
*Vaxat oskars mage hehehe
*Oskar har sovit här
*Sov hos oskar med krille och oskar
*Fikat på wyenes eller fan de stavas
*Varit på 3D bio med oskar sofia och krille
*Solat solarium typ fyra gånger
*Utklädningsparty med tjejorna
*Handbolls match
*Myskväll med krille
*Kortspel
Örat
Muppar på Rusta
Tacokväll
Vattenpipa
Efter vaxningen oskar är lite röd på magen hehe
Fikar
Saw i 3D på bio
HAHHHAHAHHHAHH
Seriöst kortspel
Solarium besök
Fest med tjejerna
Full nunna
Efter handbolls matchen
Myskväll med Krille

I did it

Precis kommit hem från en tripp till borlänge där jag var chaufför och krille och oskar var med ! Drog till cross roads på impulsiv håltagning i örat och jaa .. rätt plågsamt för mig som är GANSKA så nål rädd men de gick bra och snyggt blev de. Snart blire träning sen mys med mina pojkvänner !

I'm sorry

Vad har jag gjort.. nu är de försent, de kommer göra ont. Förlåt ..

RSS 2.0