Pms?

Juste, det var du som var "All that" ja haha, Mycket visa ord.

Älskade vänner

Imorgon blir det fika på stan med Amanda och Sofia! Ska bli mysigt har saknat båda två mycket så det ser jag fram emot! På fredag kanske det blir att vara med Petter och mayby Sjöberg om hon ville vara med:) Sen på lördag är det granny goes street då står hoffmaestro högst upp på listan. Kommer bli awesome ;*
Söta Amanda och Sofia
Bästa petter <33

Sjuk tjej

Idag vaknade jag upp med världens hostanfall och låter som en jävla traktor som blivit påkörd några gånger. Slutade tidigt iallafall så jag tog en lunch buffe med Krille på american take away as gooott. Sen har jag legat hemma och försökt överleva haha sen vid halv tio blev jag cp sugen på kaffe så jag och Krille drog upp på donken och tog en kaffe och muffins mumma.. fan vad fet jag e nu. Haha bra diet jag går på(a eller.. jaja på måndag blire ändring för då ska jag köra GI så hoppas de håller sig iaf.

Jag äter som den grisen jag är haha

En bild från i fredags när jag Krille och Roro fikade på waynes


"TO DO"

Nu har jag äntligen fått lägga mig i lugn och ro i sängen (a. Kom på VÄRSTA bra idéen för mig som har så dåligt minne och speciellt nu när det är mycket saker jag ska ha koll på samtidigt. Jag har börjat skriva en såkallad "To do" lista där jag skriver vart saker ligger för det har jag noll koll på och vad jag ska komma ihåg att göra om dagarna, tex ringa kompisar hehe som jag oftast glömmer. Hoppas den kommer till någon hjälp !! Nu ska jag kika film och sova lite innan skolan börjar igen natti folket


All I do is Win

Kom precis hem från skolan .. sjukt drygt sluta halv fem idag och snart blire handbolls träning!  Hade iaf fått EN ynka kommentar som gjorde mig på lite bättre humör nu iaf :* tack för det! Ska äta något så bloggar jag säkert ikväll.. fan vad jag är tråkig haha.

Oklart


jag hatar livet.. fast ne

Skola nu... det är aldrig kul

25/?

Skön dag idag,, först var två av mina längsta lektioner inställda så hade bara en lektion på 40 min kl tolv typ så jag köpte en jacka och massa mer. Sen drog jag och Krille till lager 157 och shoppa loss hjälpte honom att hitta fina saker men hittade även fina saker till moi :). Sen åkte vi hem så färgade jag hans hår och gjorde super goda pannkakor. Bra dag och nu ligger jag här med tända ljus i rummet och lyssnar på skön musik innan jag ska sova. Lägger upp lite bilder ifrån dagen puss
Före
Efter
Maaaat
Kläderna
Jacka från curb 1000kr
Mössa från curb 130kr
Väska från curb 399kr
Sko snören från den där tyska sko butiken för 40kr
Töjning från kukelikana eller hur de stavas haha för 40kr
Tjocktröja från lager 157 150kr
T-shirt lager 157 150kr
T-shirt lagerhundra 157 150kr

Bio

Idag slutade jag typ halv tolv så drog hem och typiskt mig ska jag såklart somna och vakna när klockan är halv sex typ.. Då hade jag fått ett sms ifrån joel som fråga om jag ville gå på bio och såklart vill jag de grymt länge sen jag var på de. Han var så gullig att han till och med bjöd ;o gentle man.. tro de eller ej hehe. Vi såg inception tror jag nu att den hette hehe jag är så jävla blåst så jag fatta typ ingenting .. men men den var spännande ibland och ibland seg. Nu ska jag försöka sova snart för imorgon blire skola till halv fem sen träning. Ska förresten införskaffa mig en nya jacka imorgon som jag kan visa er. Sussa gott puss
Glad tjej idag

Natti

Nuuu ska jag sova innan jag gör de med huvudet på datorn. Bjuder på en oredigerad bild när jag ser ut att vara 3 år. Tack och hej leverpastej

I'm not leaving now



Videos amigos

Eftersom jag inte längre kan göra videoinlägg får jag lägga ut dom som jag gjort hittills då som folk har gillat ;)

Dröm killen ?

Kom precis hem från jobbet som gick helt okej idag! Oskar kom upp och gjorde mig sällskap och åt , idag ska vi ha myskväll för de är sista kvällen han är här i falun sen far han iväg :(.. det suger, kommer nog halft dö när han sticker.
Från de till något helt annat. Jag och mor min satt och prata om killar.. ja killar vet inte riktigt vad man ska säga om dom. Varför kan inte alla killar vara som i filmer ? då hade jag inte behövt sitta här och skriva att 90% är svin.. I filmer är ju killar för det mesta precis så som vi tjejer vill ha dom. Men killar i verkligheten skiter i allt haha nej nu var jag taskig men dom bjuder inte till lika mycket.. okej det kanske är jag som träffat på fel killar då men en kille som jag träffade för två år sen var en sån kille man bara ser i filmer. Han var spontan och rolig. Han kunde komma hem till mig från ingenstan och säga nu ska jag bjuda dig på bio eller han kunde ha tänt ljus i hela rummet och handlat massa gott att äta och hyrt en film i den genren som jag gilla men som han hata bara för att visa hur mycket jag betydde för honom.. Jag skulle vilja ha en kille som är så som i filmer.. Som kan helt plötsligt knacka på dörren och stå där utanför med rosor i handen eller bjuda ut en på middag eller laga middag hemma. Behöver inte va nå stort heller men de är såna saker som får tjejer att smälta. Så killar bjud till lite mer ;)

You will never find someone like me

I just can't believe
I am losing you

You're gonna miss me when I'm gone.
...

Bantning och städning

God morgon :)! Sista skol dagen idag på den första veckan.. Hade dock en lektion (rörligbild) och slutade tio i elva så jag struntade i att gå för jag råkade somna hehe (a. Istället har jag tagit ett bad rakat benen och gjort ansiktsmask och ätit en god frukost. Eftersom jag har bestämt att gå ner ungefär 6 kilo så har jag börjat på en diet.. okej diet och diet men min egna kost haha. Ska försöka hålla mig borta från godiset för då kanske mina kärlekshandtag kan hålla sig borta ifrån min kropp ;). Ja wish me luck. Nu ska jag städa klart rummet ;)
Min goda frukost som består av mörkt bröd keso och räkor med citron över och ramlösa
Bra bild man ser mer av ryggen typ men nu ska mitt fett bort från kröppen ;)

Mitt mysiga rum

trötter

Skola idag.. sov sen drog jag hem tack och hejleverpastej
Sötlinnea
Dryga killar på "idrotten"

....

Now listen to me baby
Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna decieve you

If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart
I'm only gonna break break ya break break ya heart




Oskar Fukkar ur


Knivhot

R.I.P favorit jeansen

Jag är så jävla ledsen .. jag ska aldrig mer ha jeans... kommer aldrig hitta såna som dom här :'(. Köpte dom i sjuan för 300 kr på vero moda sen har dom används flitit men nu har det spruckit upp under rumpan och jag har grinat som en toker hahahah. I- landsproblem..

Världens vackraste kvinnor


Hot or Not?

Funderar på om jag ska göra en percing men vet inte om jag vågar för jag kommer säkert vilja ta ut den inom en månad iaf haha men här är mina förslag vad tycker ni ;)?
Inte jag som gjort bilderna i PS.. nämner inga namn hehe ;)

Ale-ale-alejandro!

Fick en förfrågan från Emmy "SovarN" Rönning om att gästblogga lite för att få upp läsarsiffrorna!
Får väll börja med att presentera mig själv, Christoffer Bjerknesli var namnet, men är också tilltalad krille, lillstolf och från vissa extremt fula personer "bulldog"..
Är en självgo ung man i mina bästa år, 18 år. Vilket är en härlig ålder nu när man har körkort osv.
Skolan har precis börjat, men det vet ju alla hur kul det är. Inte så mycket att diskutera.
Sommarlovet då kanske vi kan skriva lite om!
Sommaren började väldig kung med en tripp till Rhodos med fyra andra polare från klassen. Var nog det roligaste man kan hitta på, rekomenderas starkt i detta pissväder vi har i snöhålan Sverige. Det var en galen vecka med en "liten" mängd alkohol, började i lagommängd men efter några dagar vart det för mycket. Kan väll dra en snabb förklaring, drick inte 70-80 cl sprit på 1h och dra på krogen utomlands.. Man vaknar bara upp på stranden utan telefon och skriver på papper (A) haha xD skämt o sido, grymt vare!
När vi var hemkomna från Rhodos så var det arbete några dagar sedan Peace and Love. Också en awesome vecka! Fast då vare min kära vän Jesper Björkman som vart skevast och drog igenom sin livshistoria på tåget hem, både tårar och skratt hade vi med oss på den resan! Roligt värre hade vi i alla fall :D
Vart också under peace and love veckan mera bekant med ägaren av denna blogg, vilket var mycket trevligt! :)
Vi har väll sedan dess umgåtts under hela sommarlovet, jag oskar emmy, dödligt ;)
Har inte så mycket mer att säga just nu, energin börjar ta slut.. Får väll bli en tur med Oskar Johansson tha man om en liten stund och inhandla Redbull och kanske något mera ;)
Får väll avrunda med att säga puss till emmy och en trevlig framtid till alla läsare! :)

school

Skolan nu.. Sitter och bestämmer APU plats och hoppas jag får vara på Frittidsgården i galgberget. de vore awesome. Hittade förra årets Ps foto vi fick göra på våran första lektion hehe. sexi emo som är modellen.

Höst kläder

Nu när hösten börjar komma blir jag sugen på att inhandla lite nytt. Detta står högst upp på listan
Från Junkyard
Från BikBok

Nattti

Kom precis hem, fick cykeltaxi hem hehe. Nu ska jag sova.. IGEN, sov gott ungdomar :*

Wara Wara

Sitter hemma hos oskar nu och kollar på när han är fett nördig och dör på sitt spel hela tiden. Idag har jag sovit i ungefär 16 timmar, awesome. Var på bojsen beach och fikade med klassen idag sen sov jag och sen drog jag 0ch gymma. Sugen på choklad tack cóch hejleverpastwe´j
TVINGAD. bajsnödig....
Gymmet

MP2B

Första dagen avklarad i skolan.. sjukt jobbig dag fast ne. Träffade min underbara klass igen wiiiiiiiiiiiiiie... Sjukt att börja tvåan känns som det var nyss jag stod på scenen i främby när vi slutade sexan aja that's life. Nu ska jag och mor dra iväg och luncha ska bli mysigt.

What happens in Falun stays in Falun.. lr?

heeeeeeeeeeeeeeeeeej ! Nu ska jag äntligen börja skriva igen hehe. Jag vet att ni saknar mig, jag gör de mest för OSKARS skull så han inte kommer sakna mig allt för mycket där borta i härnösand... jag kommer nog sakna han mer -.- Ja klockan är 02.57 och skolan börjar om några timmar. Ser fram emot de att se alla "PluttisaR" som är nya ( ja jag vet jag är lika liten men kan jag inte få leka lite stor iaf). Varför jag varit så dålig på att uppdatera är för jag har lackat sönder på min movie maker som inte kan ta emot mina filer som jag filmat ihop genom hela sommaren.. men så fort jag hittar ett program som jag KAN ladda hem så blire att klippa film vill jah lova!
Igår var jag ut med Frida som jag inte träffat på ett tag och oavsett hur lite saker de finns att göra så gör hon och jag de till något roligt. Mycke skev folk och bilder blev de så kan bjue på nåra tack och hej leverpastej
Bilder by Skev Emo hemma hos Teresa :)
Nere på stan

RSS 2.0